patsa-header

krikelis vlachodimos

1 πακέτο βιολογικό κατσαρόνι Κτήμα Ευκαρπία
1 καρότο
1 μαρούλι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μάτσο μαϊντανό
1 φρέσκο μελλισόχορτο ή ξερό
1 λεμόνι
1 πορτοκάλι
1 καπνιστή πέστροφα

Εκτέλεση
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με λίγο χοντρό θαλασσινό αλάτι. Μόλις αρχίσει ο βρασμός του νερού ρίχνουμε το πακέτο με το κατσαρόνι. Το βράζουμε για 5 λεπτά.

Στραγγίζουμε και ρίχνουμε λίγο αλάτι και 2 κουταλιές λάδι ανακατεύοντας ώστε να πάει το λάδι σε όλο το κατσαρόνι και να μην κολλήσει.
Έχουμε πλυμμένα και κομμένα τα λαχανικά μας, ανακατεύουμε και το κατσαρόνι.

Στίβουμε το λεμόνι και το πορτοκάλι ρίχνουμε και 3 - 4 κουταλιές λάδι και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να ομοιογενοποιηθεί η σως. Ρίχνουμε σε όλη τη σαλάτα.